Rekrytointi

Liity Hälytysosastoomme, saat paikallisen ja hyödyllisen harrastuksen, joka ei maksa mitään.

Osastot

Jäkärlän VPK:ssa toimii aktiivisesti 3 osastoa, hälytysosasto, nuoriso-osasto ja naisosasto. Lisää tietoa saat painamalla osastojen otsakkeita.

Hälytysosasto

Palokunnan hälytystoiminnasta vastaa hälytysosasto. Osastoon kuuluu parikymmentä aktiivia, ja sillä on sammutussopimus Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen kanssa. Sopimuksen mukaisesti toimimme pelastuslaitoksen palveluntuottajana nopeimman yksikön periaatteella lähialueilla, mutta sammutusleikkurimme kanssa operoimme koko varsinais-suomen alueella. Sopimuksenmukainen lähtöaika on 10 minuuttia hälytyksestä. Hälytys toimintaan voivat osallistua yli 18 vuotiaat kansalaiset. Harjoituksemme ovat maanantaisin paloasemalla klo 18 alkaen. Tervetuloa tutustumaan.

Nuoriso-osasto

Nuoriso-osastossa 10-16 vuotiaat nuoret harjoittelevat pelastusalan ja turvallisuuden perustietoja ja taitoja. Nuorien kanssa opetellaan "palomiehen" perustietojen lisäksi mm. kaikille hyödyllisiä alkusammutus- ja ensiaputaitoja. Osasto kokoontuu keskiviikkoisin paloasemalla klo 18 alkaen, harjoitusten kestäessä 1-2 tuntia. Lisäksi kesällä on viikon mittainen palokuntaleiri. Nuorisotoiminta on palokunnalle tärkeä rekrytointimuoto.

Naisosasto

Tule mukaan oppimaan arjen turvallisuustaitoja ja virkistymään samanhenkisten naisten seurassa! Kokoonnumme joka toinen tiistai klo 18.